Vi älskar äventyr!

Bumperball Sälen Dalarna

Publicerad den februari 16th, 2021

0

Testa på bumperballs

Vill ni testa på något nytt och annorlunda så är Bumperball aktiviteten för er. Bumperballs är en mycket underhållande aktivitet, såväl för utövare som åskådare. Alla kan vara med – mamma, pappa, syskon, kusinen, kompisar och mor- och farföräldrarna.

Bumperball, eller Bubble football alternativt bubbel fotboll som det också kallas, går att genomföra på många olika sätt. Oftast genomför vi denna aktivitet som en fotbollsmatch där tacklingar inte bara är en del, utan det är tacklingarna som är grejen. Denna testa på bumperball-aktivitet är dock inte uppstyrd. Vill ni spela fotboll, så gör ni det! Vill ni bara tacklas, så gör ni det! Ni lägger upp det hur ni vill. Ni får varsin bumperball och så har ni tillgång till stora fotbollar (80 cm i diameter).

Med en bumperball som “airbag” runt överkroppen får ni chansen att tackla mamma, pappa, syskon och alla andra på ett helt ofarligt sätt. Bumperball passar ung som gammal och kommer garanterat locka fram skratt hos såväl utövare som publik.Kommentering stängd

Gå till toppen ↑
 • Pris & upplägg

  Pris

  80 kr/person för 15 minuter. Priset är inklusive moms.

   

  Plats

  Adressen är Fjällskölvägen 7, 780 67 Sälen. Aktivitetsområdet ligger precis bredvid riksväg 66, mitt emot CircleK och Burger King.

   

  Öppettider 2021

  v.10-12
  14:00 – 16:00 onsdag – lördag
  Ändrad öppettid lördag 27:e mars 12-14
  extraöppet söndag 28:e mars

  v.13-14
  14:00 – 16:00 alla dagar
  stänger för säsongen från och med söndag 11:e april

   

  Åldersgräns

  Bumperballs passar alla åldrar men för att kunna spela bubble fotboll så bör man vara minst 12 år. De yngre har precis lika kul men har svårare för att spela en uppstyrd fotbollsmatch.

   

  Tidsåtgång

  Cirka 15 minuter.

   

  Bra att veta

  Tag med varma kläder, handskar och skor.

  Vid temperaturer under -15 grader Celsius blir bollarna sköra och därmed kan aktiviteten tyvärr ej genomföras.

   

 • Kontakta oss

  Vi garanterar återkoppling inom 12 h men oftast går det betydligt fortare än så.