Ta med kollegorna ut på Sälenfjällen och testa något nytt i vinter. Genom vår samarbetspartner, Sälens Snöskotersafari, kan ni upptäcka Sälenfjällen från skotern. Med en erfaren guide tar ni er genom vinterlandskapet och njuter av naturen, vyerna och gemenskapen. Välj gärna mellan något av paketen nedan, eller kontakta oss så skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans med er.

Heldagstur

Här åker vi tillsammans på en längre heldagstur och äter lunch tillsammans under turens gång. Här får ni chansen att färdas genom en varierande terräng och verkligen prova på att köra snöskoter. På denna tur rekommenderar vi en person per skoter på grund av att det är en lång tur med mycket skoterkörning.


Halvdagstur

På denna tur tar vi er till en våffelstuga på fjället där den som vill kan köpa fika/lunch. Vi njuter av den vackra fjällvärlden och förhoppningsvis även av solen. Turen tar ca 3,5 timmar.


För- eller eftermiddagstur

Detta är en lite längre skotersafari tur som vi kör förmiddag eller eftermiddag. Förmiddagsturen går kl 09:00 – 11:30 och eftermiddagsturen kl 14:00 – 16:30. Denna tur visar upp fjället i hela sin prakt så glöm inte kameran hemma!