Sälen Skihunt Challenge är den perfekta lagaktivitet för konferensgruppen som vill uppleva skidbacken på ett annorlunda sätt! Skihunt challenge anpassas helt efter konferensens upplägg, genomför den före, under eller efter dagens konferens.

Sälen skihunt Challenge kombinerar momenten skidåkning, tävling, samarbete och strategi på ett utmärkt sätt. Spelplanen är hela skidsystemet, vilket kan vara i Lindvallen eller Hundfjället, eller varför inte alla liftsystem mellan Lindvallen och Hundfjället? Aktiviteten går ut på att samla så mycket poäng som möjligt under den förutbestämda tiden. Poäng erhålles genom att ta GPS-punkter och svara rätt på frågorna som tillhör varje GPS-punkt.

Fler GPS-punkter än laget hinner med finns utplacerade i det valda systemet. Under en förutbestämd tid gäller det nu för lagen att på skidor och genom liftsystemet ta sig till de olika platserna och ta så många GPS-punkter som möjligt. Varje GPS-punkt innehåller en 1X2-fråga och är dessutom värda olika mycket poäng beroende på hur tillgängliga de är. Det går även att lägga till bemannade stationer där laget ska genomföra en uppgift för att få poäng. Med andra ord så krävs alltså en strategi för att hinna ta så många poäng som möjligt under spelets gång. Är man ej tillbaka till återsamlingen i tid får laget minuspoäng. Skihunt Challenge är en perfekt konferensaktivitet där man kombinerar skidåkning och tävling i lag under allt från 30 min till en hel dag.