Paintball drop-in fungerar precis som om det vore ett större sällskap som bokar men gruppen utgörs nu av personer och/eller mindre sällskap som inte är tillräckligt många för att boka banan för dem själva. Alla är välkomna och här tar vi hand om varandra. För att delta på drop-in behöver ni inte ha spelat förut. På plats finns vår instruktör och tillika domare, och ibland kan även han eller hon bli sugen och delta i spelet.

Vi samlas vid angiven tidpunkt för genomgång. Sedan pågår spel under 2 timmar. I priset ingår ca 200 bollar och tar bollarna slut innan tiden är slut, får ni givetvis köpa fler eller avbryta, det är helt upp till er. Deltagarantalet är minst 2 personer, och max 20 personer. Är det färre än 2, utgår spelet. Det är först till kvarn, så efter 20 personer kan vi tyvärr inte ta emot fler.

För att säkra er plats kan ni förhandsboka. Boka er plats genom att klicka här eller på boka-knappen till höger.

VIKTIGT! Kom ihåg att betala din bokning senast 30 minuter efter att du har fått din bekräftelse då din bokning annars avbokas. Stanna kvar på bekräftelsesidan för att genomföra betalningen. Vill ni betala med presentkort, vänligen kontakta oss för att boka en tid.

Funderar du på vad du ska ha på dig? Eller var man byter om? Klicka här för att gå till Sälen Paintball och läsa mer.

Drop-in schema 2021

Tiderna för v.52-14 släppta. Vi uppdaterar listan löpande. Säkra din plats genom att förhandsboka (klicka här för att komma till bokningen)!

DatumSamlingSpelets börjanStatus bana