Paintball är en utmärkt aktivitet att sätta på konferensprogrammet. Utöver att ställa in siktet, behöver laget ha en genomtänkt strategi och god kommunikation för att vinna.

Nu har er konferensgrupp möjlighet att spela paintball i Sälen, i fjällmiljö. Hos Explore Sälen kan ni spela året om, sommar som vinter. Endera kamouflerar ni er i skogsgrönt eller i snövitt – det får naturen avgöra! Paintball på vår fjällbana kan förutom all fart och action även ses som en teambuilding tillsammans med kollegorna, då det krävs mycket strategi, tanke och samarbete för att slutligen vinna slaget eller slutföra uppdraget.

I Explore Sälens upplägg för konferensgrupper har ni, under cirka 2 timmar, banan helt för er själva där ni under ledning av vår guide och tillika domare kommer få uppleva adrenalin, action och spänning. Under spelets gång kommer vi att testa på olika upplägg och speltyper. I paketet ingår allt: markör, ansiktsmask, overall, handskar, halsskydd, obegränsat med luft samt bollar. Vi skräddarsyr gärna paintballupplevelsen med er och kan bygga upp spelet/uppdraget kring ett tema för konferensen eller kanske ett problem/utmaning som ert företag står inför.

Sälen Paintball

Funderar ni på vad ni ska ha på er? Eller var man byter om? Klicka här för att gå till Sälen Paintball och läsa mer.