Vi älskar äventyr!

SnowFunRacers - Företagsstafetten

Publicerad den december 14th, 2019

0

Företagsstafett – På miniskoter

Miniskoter – som gokart men snöskoter. Vässa armbågarna och utmana kollegorna i denna hysteriskt roliga tävling.

Med våra Miniskotrar tävlar ni i lag. Företagsstafetten innehåller två moment vilket gör att denna aktivitet ställer höga krav på samarbete, strategi, teknik och precision. Vi anpassar givetvis aktiviteten efter Era förutsättningar men aktiviteten garanterar att laget som står som slutlig segrare har lyckats bemästra tiden, styret, siktet och farten.

Ni sätter gränserna! Att köra Miniskoter är både enkelt och roligt. Våra guider går alltid grundligt igenom alla instruktioner innan ni ger er ut på banan. Dessa SnowFunRacers är skotrar i mindre storlek, vilka är fantastiskt roliga att köra även för vuxna. Hjälmar ingår men se till att medföra varma kläder, handskar och skor.Kommentering stängd

Gå till toppen ↑
 • Offert
 • Pris & upplägg

  Pris

  Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med er. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

   

  Rekommenderat deltagarantal

  Från 6 personer

   

  Tidsåtgång

  Cirka 1,5 – 2 timmar inklusive förberedelser.

   

  Plats

  Adressen är Fjällskölvägen 7, 780 67 Sälen. Banan ligger precis bredvid riksväg 66, mitt emot CircleK och Burger King.

   

  Bra att veta

  Tag med varma kläder, handskar och skor. Hjälm och overaller finns att låna på plats. Deltagare skall signera kundavtal innan tävlingen börjar.

   

  Övriga önskemål

  Vi hjälper gärna till med andra arrangemang, som exempelvis lunch, boende eller bokning av andra aktiviteter. Tveka inte att kontakta oss oavsett önskemål.