I denna hysteriskt roliga aktivitet sätts både kreativitet och kunskap på prov. Under 90 minuter ska lagen samla så mycket poäng som möjligt genom att klara av så många uppdrag som möjligt.

Creative Challenge är en unik aktivitet där samarbete inte bara premieras, utan är ett måste. Uppdragen i Creative Challenge har allt! Allt från roliga och lärorika frågor med lokal anknytning till fotouppdrag och andra klurigheter. Uppdragen och frågorna är fler än vad lagen kommer att hinna med. För att vinna krävs därför en strategi där lagmedlemmarna måste komma överens om och prioritera vilka uppdrag och platser man väljer.

Med hjälp av vår användarvänliga applikation (som ni enkelt laddar ned på er egen mobiltelefon) navigerar ni er fram till de olika uppdragen. Spelet fungerar lika bra såväl sommar som vinter och vi startar spelet varhelst ni önskar (exempelvis på det hotell ni bor).

[alert]
Denna aktivitet kan skräddarsys för ert företag och temat för er konferens, vilket innebär att vi lägger till bemannade stationer samt företags- eller temaspecifika frågor och klurigheter i spelet. Kontakta oss för offert. 

[/alert]