Vi älskar äventyr!

SnowFunRacers - Företagsstafetten

Publicerad den december 14th, 2019

0

Företagsstafett – På miniskoter

Miniskoter – som gokart men snöskoter. Vässa armbågarna och utmana kollegorna i denna hysteriskt roliga tävling.

Med våra SnowFunRacers (miniskotrar för alla) tävlar ni i lag eller individuellt. Företagsstafetten går ut på att både vara snabb på banan, men också behålla fokus när ni inte sitter på skotern. Vi kombinerar miniskoterkörning med en precisionsgren, som exempelvis bågskytte, blåsrör eller liknande. Här ska helt enkelt laget eller deltagarna (beroende på hur stor gruppen är kan denna aktivitet genomföras som lagtävling alternativt individuellt) köra ett förutbestämt antal varv men för att få lämna över eller påbörja nästa varv, måste deltagaren pricka målet på skjutvallen. Upplägget skräddarsys givetvis efter era önskemål.

Ni sätter gränserna! Att köra SnowFunRacers är både enkelt och roligt. Våra guider går alltid grundligt igenom alla instruktioner innan ni ger er ut på banan. Dessa SnowFunRacers är skotrar i mindre storlek, vilka är fantastiskt roliga att köra även för vuxna. Hjälmar ingår men se till att medföra varma kläder, handskar och skor. Välj gärna mellan något av paketen nedan, eller kontakta oss så skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans med er.Kommentering stängd

Gå till toppen ↑
 • Offert
 • Pris & upplägg

  Pris

  Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med er. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

   

  Rekommenderat deltagarantal

  Från 6 personer

   

  Tidsåtgång

  Cirka 1,5 – 2 timmar inklusive förberedelser. Tävlingen kommer att pågå under cirka 1 timme.

  Plats

  Adressen är Fjällskölvägen 7, 780 67 Sälen. Banan ligger precis bredvid riksväg 66, mitt emot CircleK och Burger King.

   

  Bra att veta

  Tag med varma kläder, handskar och skor. Hjälm och overaller finns att låna på plats. Deltagare skall signera kundavtal innan tävlingen börjar.

   

  Kundavtal

  Ladda ned kundavtalet här.

   

  Övriga önskemål

  Vi hjälper gärna till med andra arrangemang, som exempelvis lunch, boende eller bokning av andra aktiviteter. Tveka inte att kontakta oss oavsett önskemål.