Vi älskar äventyr!

SnowFunRacers - Företagsstafetten

Publicerad den december 14th, 2019

0

SnowFunRacers – Företagsstafetten

SnowFunRacers – som gokart men snöskoter. Vässa armbågarna och utmana kollegorna i denna hysteriskt roliga tävling.

Med våra SnowFunRacers (miniskotrar för alla) tävlar ni i lag eller individuellt. Upplägget skräddarsyr vi efter era önskemål. Lagen kan endera tävla mot varandra i äkta Le Mans-anda, köra ett Grand Prix eller en kombination av SnowFunRacer-körning och precisionsgrenar – Ni sätter gränserna! Att köra SnowFunRacers är både enkelt och roligt. Våra guider går alltid grundligt igenom alla instruktioner innan ni ger er ut på banan. Dessa SnowFunRacers är skotrar i mindre storlek, vilka är fantastiskt roliga att köra även för vuxna. Hjälmar ingår men se till att medföra varma kläder, handskar och skor. Välj gärna mellan något av paketen nedan, eller kontakta oss så skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans med er.

Le Mans (från 6 personer)

Le Mans går ut på att lagen, bestående av minst två deltagare per miniskoter, ska köra så många varv de kan under 10 minuter. Varje deltagare kör ett varv för att sedan lämna över till nästa lagkamrat. Vi börjar med en semifinal där hälften av lagen går vidare till final. Vid större grupper blir det fler semifinaler/heat.

I finalen korar vi vinnaren. Det lag som lyckats köra flest varv på 10 minuter står som segrare.

Grand Prix (från 4 personer)

Grand Prix är en individuell gren som går ut på att vara först över mållinjen efter 10 varv på banan i finalen – men vägen dit är lång. Först skall samtliga deltagare genomföra ett kvalificeringsvarv där varvtiden bestämmer startordningen i semifinalen. Från semifinalen går hälften, eller max 10 deltagare vidare till final. Vinnaren av Grand Prix är deltagaren som är först över mållinjen efter 10 varv.

Kombon (från 4 personer)

Kombon går ut på att både vara snabb på banan, men också behålla fokus på skjutvallen. Här kombinerar vi miniskoterkörning med en precisionsgren, som exempelvis luftgevärsskytte, bågskytte eller blåsrör. Här ska helt enkelt laget/deltagarna (beroende på hur stor gruppen är kan denna aktivitet genomföras som lagtävling alternativt individuellt) köra ett förutbestämt antal varv men för att få lämna över eller påbörja nästa varv, måste deltagaren pricka målet på skjutvallen.


Då banan måste stängas av måste denna aktivitet bokas separat och inte via bokningssystemet.Kommentering stängd

Gå till toppen ↑
 • Offert
 • Pris & upplägg

  Pris

  Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med er. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

   

  Rekommenderat deltagarantal

  Le Mans – från 6 personer
  Grand Prix – från 4 personer
  Kombon – från 4 personer

   

  Tidsåtgång

  1 timme inklusive förberedelser. Tävlingen kommer att pågå under 30-45 minuter.

   
  Plats

  Adressen är Fjällskölvägen 7, 780 67 Sälen. Banan ligger precis bredvid riksväg 66, mitt emot CircleK och Burger King.

   

  Bra att veta

  Tag med varma kläder, handskar och skor. Hjälm och overaller finns att låna på plats. Deltagare skall signera kundavtal innan tävlingen börjar.

   

  Kundavtal

  Ladda ned kundavtalet här.