Följ med oss på en fjällvandring i Sälenfjällen med lokalproducerade delikatesser från Dalarna i fantastik miljö – allt smakar godare utomhus!


Följ med på en gastronomisk fjällvandring i Sälens fantastisk landskap och ett rike fyllt av smaker och dofter, där alla sinnen kommer att tillfredsställas. Under vår smakvandring stannar vi på olika platser där vi vid varje paus har en smakupplevelse; exempelvis lokalproducerat bröd, ost, korv och dryck. Produkter och producenter varierar efter säsong men det är alltid producerat i Dalarna och er guide berättar mer om produkterna vi provar och företagen som förädlat dem.

  • Fjällvandring i fantastiskt landskap
  • Lokalproducerade delikatesser och traditioner
  • Frisk luft och rörelse skapar gemenskap
  • Inga förkunskaper krävs

Bara en kort stund från skidbackarna finns naturen alldeles stilla. Här får vi uppleva tystnaden och komma naturen riktigt nära. Aktiviteten kan vi genomföra vart som helst i Sälenfjällen och vi anpassar sträckan efter Era förutsättningar och önskemål.

Öppna vandringar

Här kan ni anmäla er till öppna vandringar om ni inte är tillräckligt många för att boka en privat Gastronomy Walk. Det är exakt samma upplägg, smak- och naturupplevelse, enda skillnaden är att ni får dela denna upplevelse med andra glada och trevliga vandrare.

Listan utökas löpande. Tveka inte att höra av er om ni vill initiera en öppen vandring på ett nytt datum eller om ni har några frågor.