Vi älskar äventyr!

exempel på crative challenge

Publicerad den januari 3rd, 2017

0

Sälen Creative Challenge (mobilspel)

Vill ni upptäcka nya platser i Sälen och även nya fakta om er själva och företaget – testa det här!


Lär känna såväl Sälen som varandra bättre med vårt spel Sälen Creative Challenge för smartphones. Själva spelet går ut på att ni med vår egenutvecklade och lättanvända App för Androidtelefoner ska lösa olika kreativa uppdrag runt om på fjället.

Det gäller att samla så mycket poäng som möjligt genom att klara av uppdragen, givetvis belönas kreativitet med bonuspoäng. Här finns allt från roliga och lärorika frågor med lokal anknytning till fotouppdrag och andra klurigheter, ni rör er runt i anläggningen till fots. Förutom alla roliga uppdrag, krävs för att vinna över de andra lagen även en strategi där lagmedlemmarna måste samsas och prioritera vilka uppdrag och platser man väljer, eftersom man inte kommer att hinna med allt. Möjlighet finns också att svara pass på frågor eller uppdrag, men då försvinner också chansen att ta poängen. Ni har även möjlighet att lägga till egna frågor eller uppdrag.

Med en ökad spelkänsla ger smartphones en otrolig enkelhet i själva användandet då man använder sitt pekfinger och väljer olika uppdrag och strategier direkt på skärmen. Sälen Creative Challenge kan spelas både sommar och vinter.

  • Enkelt att förstå
  • Gruppen måste jobba tillsammans
  • Sätter fart på kreativiteten i laget

Då det finns produkter på marknaden som påminner om vårt spel vill vi poängtera att vår App är en unik produkt som endast tagits fram och saluförts av vårt systerbolag Explore Åre och som endast används av Explore Åre och Explore Sälen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om spelets unika utformning.  Jämför oss också gärna med andra eventuella koncept eller upplägg.Kommentering stängd

Gå till toppen ↑