Vi älskar äventyr!

Sälen Crative Challenge

Publicerad den mars 5th, 2017

0

Sälen Creative Challenge (mobilspel)

Vill ni upptäcka nya platser i Sälen och även nya fakta om er själva och varandra – testa det här!


Lär känna varandra och Sälen bättre med vårt mobilspel Sälen Creative Challenge för smartphones. Själva spelet går ut på att ni med vår egenutvecklade och lättanvända App för Androidtelefoner ska lösa olika kreativa uppdrag runt om på fjället.

Det gäller att samla så mycket poäng som möjligt genom att klara av uppdragen, givetvis belönas kreativitet med bonuspoäng. Här finns allt från roliga och lärorika frågor till fotouppdrag och andra klurigheter, ni rör er runt i anläggningen till fots. Förutom alla roliga uppdrag, krävs för att vinna även att laget samarbetar. Ni har även möjlighet att lägga till egna frågor eller uppdrag, till exempel om ni jobbar med något speciellt tema. Givetvis kan det här spelas både under vinter och barmarkssäsong.

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Då det finns produkter på marknaden som påminner om vårt spel vill vi poängtera att vår App är en unik produkt som endast tagits fram och saluförts av vårt systerbolag Explore Åre och som endast används av Explore Åre och Explore Sälen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om spelets unika utformning.  Jämför oss också gärna med andra eventuella koncept eller upplägg.Kommentering stängd

Gå till toppen ↑