Om Oss

Vår vision

Vi vill skapa glädje i många människors liv och vara Sälens självklara leverantör av aktiviteter och upplevelser både under vinter och barmarkssäsongen.

Vår affärsidé

Vi tänker oss att med hjälp av överraskande hög och snabb service, året om erbjuda egna innovativa aktiviteter och upplevelser till privatgäster, grupper och företag på besök i Sälenområdet. Vi tror också att samarbete är vägen till framgång, så vi vill i så stor utsträckning som möjligt även hjälpa till att boka/sälja andra underleverantörers aktiviteter och hitta samarbeten mellan oss och andra företag i trakten för att på så sätt växa tillsammans och leverera det absolut bästa till våra kunder och besökare i Sälenområdet.

Våra kärnvärden

Vi jobbar hela tiden efter våra kärnvärden som är glädje – det ska vara en rolig upplevelse som vi levererar, innovation – vi vill inte göra samma sak som andra aktörer, vill hittar på egan aktiviteter och samarbetar med andra aktörer kring andra aktiviteter, snabbhet – vi är super snabba på att svara på era frågor och funderingar, säkerhet – vi sätter säkerheten i första rummet, alltid, äkthet – vi gillar vad vi gör, det lyser igenom och ödmjukhet – vi tror inte att ensam är starkast, utan vill skapa och uppleva tillsammans med våra kunder och andra företag.

Hur det började

Explore Sälen startade i slutet av 2016 och är ett dotterbolag till Explore Åre. Explore Åre växte fram ur en dröm om att kunna bo och verka i Åre, året runt och där försörjningen också skulle utgöras av en rolig och meningsfull  sysselsättning och Explore Sälen vill givetvis vara som storasyster! Av den anledningen har Explore Sälen nu tagit på sig en stor kostym som vi tänkt fylla med massor av härliga möten med besökarna i Sälen fjällen. Välkommen hit ni också!

Hoppas vi ses i Sälen!