Vi älskar äventyr!

Uppdrag slutfört Creative Challenge Sälen

Våra vänner

Vi gillar att hänga med alla härliga personer som bor, verkar eller är på besök i Sälenområdet. Därför jobbar vi aktivt med att hitta bra och hållbara samarbeten. Har du eller ditt företag egna idéer, tveka inte att kontakta oss.

För att visa vår uppskattning vill vi gärna berätta lite mer om dem vi tycker lite extra mycket om.


km_logotyp_07

De kläder som vi jobbar i (och även använder på fritiden) kommer från Åreföretaget Klättermusen. Förutom att vi skarpt gillar och varmt kan rekommendera själva kläderna, delar vi även deras sunda värderingar i fråga om exempelvis hållbarhet, miljö och ansvar. Eftersom våra aktiviteter för det mesta äger rum utomhus året runt behöver vi som jobbar de bästa kläderna för att klara både kyla, regn, blåst och sol. Därför har vi bara kläder från Klättermusen. Utöver att de har fantastiska kläder för alla väder och enligt oss, snygg design, har de även ett utpräglat miljötänk för att värna miljön och naturen. Perfekt tycker vi!


logo-Klappen

Utöver att Kläppen har den enda gondolen i Sälen har de också riktigt härliga backar! Från och med säsongen 2018 kommer Explore Sälen driva Snowtubing parken i Kläppen. Massor av skratt utlovas när ni susar ner för backarna i Kläppen, vare sig du gör det i en snowtube, på skidor eller bräda!


Servicecentrum

Maten som man får prova under Sälen Gastronomy Walk – en smakvandring med lokalproducerad mat är komponerad av Uffe som är professionell kock och som driver och arbetar på Servicecentrum i Sälen by. All mat som man får prova under vandringen går givetvis även att köpa där.


Stöten

Vi är Stötens leverantör av grupp och konferensaktiviteter. Utöver att Stöten har den snabbaste stolsliften i Sälen har de även Sälens högsta fallhöjd och kanske bästa skidåkning. Kom och prova skidåkningen och snöskovandring eller någon annan av alla roliga aktiviteter som finns på anläggningen vintertid.


salen_fjallen

Vad vore en destination utan ett brinnande destinations samarbete. I Sälen är det Destination Sälenfjällen som tillsammans med cirka 100 olika aktörer på orten försöker skapa de bästa förutsättningarna för gäster, företag och boenden i Sälen.


logga Sälens hund&aktivitet

Vad vore en skidort utan hundspann? I Sälen finns flera företag som arbetar med just hundspann, men ett särskiljer sig. Sälen Hund&Aktivitet erbjuder endast exklusiva turer för mindre sällskap. Explore Sälen och Sälens Hund&Aktivitet håller just nu på att skissar på fler samarbeten för att erbjuda ett rikt utbud till alla gäster i Sälen. Håll utkik på våra respektive hemsidor.


logga sälen 360

Skistar är den största aktören i Sälen området. De tillhandahåller också en kalender, Sälen 360, där hela utbudet av aktiviteter från Lindvallen till Hundfjället visas. Du hittar kalendern här med massor av roliga aktiviteter, givetvis är även vissa av Explore Sälens aktiviteter med här!


qvarnstensgrufvans vänner logga

Under Malungs Dansbandsvecka 2017 provade vi att samarbete med Quvarnstensgrufvans vänner, en ideell förening som vill nå ut med det historiska arvet som finns bevarat i kvarnstensbrottet i Östra Utsjö. Tillsammans genomförde vi två Gastronomy Walks i kvarnstensbrottet med ett mycket lyckat resultat. Vi kommer nu titta på fler möjligheter till samarbete kring kvarnstensbrotten framöver. Håll utkik!


Stoten_camping

Under sommarhalvåret samarbetar vi med Stöten camping som ligger naturskönt vid Görälven. Härifrån utgår vår populära guidade kanottur Crossing Borders som låter dig uppleva två länder under samma paddling. Stöten camping har även specialiserat sig på flugfiske och du kan lära dig mer om flugbindning, köpa nytt material eller gå en snabbkurs i flugfiske.


Tips på andra intressanta aktivitets- och äventyrslänkar

Logga_small  Hulterstrströmsatjället  Explore Åre  Member-white_outline IE

Vi är systerbolag med Explore Åre – kolla in deras enorma utbud av aktiviteter i Åre!

Intresserad av att hyra stuga i Sälen? Hulterstromskatjället ligger perfekt till för både vinter och sommar aktiviteter på fjället.

Vill du föreviga din upplevelse i Sälenfjällen genom film eller foto? Nunc Adventures är experter på att dokumentera era guldkorn!

Vill du bli mer äventyrlig? Kolla in Adventure Academy där du får chansen att utvecklas som individ.

Vi är medlemmar i Interpret Europe som är en organisation som jobbar med att hjälpa och stötta alla medlemmar som guidar, tolkar och skapar naturupplevelser för sina gäster.


Övriga länkar

Svenskasajter.se


Kommentering stängd

Gå till toppen ↑