Partners

Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och vi jobbar aktivt med att hitta bra och hållbara samarbeten. Vi är alltid öppna för samarbeten i olika former och har du eller ditt företag egna idéer, tveka inte att kontakta oss

Nedan listar vi våra samarbetspartners som vi starkt kan rekommendera.

Destination Sälenfjällen

Destination Sälenfjällen är det gemensamma bolaget för utveckling av besöksnäringen i Sälenfjällen. Bolaget arbetar strategiskt med övergripande frågor för att skapa goda förutsättningar för besöksnäringen och därigenom bidra till ett ökat antal besökare året runt i Sälenfjällen.

Mer än 140 företag från det lokala och regionala näringslivet är idag medlemmar i destinationsbolaget.

DalaChoklad

DalaChoklad är ett litet företag med stor passion för choklad. De har både tillverkning och butik i centrala Rättvik. Här finns handgjorda praliner, smaksatta kakor, dalahästar i choklad, chokladdryck och mycket mer!

Explore Åre

Explore Åre är vårt systerbolag, verksamma i Åre. Om ni ska besöka Åre, tveka inte att kolla in deras enorma utbud av aktiviteter.

Fishingbuddy

Fishing Buddy Dalarna

Fishing Buddy Dalarna erbjuder fiskeäventyr i en fantastisk miljö. Ditt fiskeäventyr skräddarsys och anpassas till dig, oavsett om du är nybörjare eller storfiskare. Genom att anlita Fishing Buddy Dalarna förbättrar du dina odds för ett lyckat fiske. Utrustning, beten och flytvästar ingår alltid i priset.

Midland Scandinavia

Midland Scandinavia erbjuder destinationstjänster till kunder som avser att använda Skaninavien som en plattform för events, PR-turer, incitament och möten. Midland Scandinavia tillhandahåller idéer, innehåll, personal, logistik, administration och anpassade resplaner med lokal anslutning.

Sälen Snöskotersafari

Sälen Snöskotersafari är vår samarbetspartner när det kommer till skoteruthyrning och skotersafari i Sälen.

Med hjälp av en skoter i Sälen tar du dig fram enkelt och bekvämt medan du snabbt kommer långt in i den underbara fjällvärlden.

SP Aktivitetscenter

Åtta kilometer innan Sälens by ligger SP Aktivitetscenter. Här hittar ni hotell, restaurang och konferensanläggning som erbjuder allt du behöver för den ultimata fjällupplevelsen.

Svensexa.nu

Välkommen till Sveriges största sida med tips på aktiviteter för svensexor.