Nu börjar våren att riktigt ta fart, den har som så många gånger förr, tvekat. Men när man nu ger sig ut värmer solen och man måste stanna upp ett tag för att njuta! Det är väl just det som svenskar är kända för, stanna upp och blunda mot solen ett tag, det och svensk fika. Har man tur kan man se ett helt gäng stå med kaffekopparna i handen och ansiktena riktade som solfångare mot solen och insupa varenda solstråle.

Än ligger snön kvar, men alldeles strax har den smält och ökar trycket i våra vattendrag – vad passar då inte bättre än att ta med sig ett gäng i en kanot och ge sig ut på ett av Sveriges vackraste vattendrag – Görälven som ringlar sig kors och tvärs mellan Sverige och Norge. Vi kommer ha kanotturer mellan Norge och Sverige och där vi även tar oss en kulturhistorisk titt på Stöa kanal som användes för att frakta timmer under mitten av 1800-talet.

För att inte tala om att kombinera träning och naturupplevelser i en perfekt symbios som det blir om man ger sig ut på SUP (Stand Up Paddle board) längs Västerdalälven. Vi hyr ut kompletta paket med SUP, paddel, våtdräkt och gaskök för att ni ska kunna få den bästa uppevelsen.

Vi hoppas att ni kommer till Sälen och att vi kan hjälpa er att hitta er perfekta upplevelse när ni är här, vare sig ni vill ta det lugnt, får pirr i magen eller träna. Varmt välkomna!