Vi älskar äventyr!

Mitt i Prick på Lindvallens Fäbod

Behöver ni ställa in siktet? Här får ni prova flera olika grenar för att slipa på formen.


Hur träffsäkra är ni? Sätt det på prov i vår roliga och helt träffsäkra 5-kamps aktivitet Mitt i Prick på Lindvallens Fäbod, mitt i hjärtat av Lindvallen.  I genuin fäbomiljö får ni tävla mot varandra i yx- eller Tomahawk kastning, knivkastning, luftgevärsskytte, slangbella eller blåsrör, ni väljer vilka grenar som passar er.  Vågar ni? Aktiviteten kan göras antingen som individuell tävling eller som lagtävling det väljer ni själva. Givetvis finns en eld att värma sig vid, skulle ni även vilja kombinera den här aktiviteten med lunch eller middag så passar det perfekt på Lindvallens Fäbod, det finns även tillgång till konferensanläggning i form av en jätte stort tältkåta med alla bekvämligheter.

  • Flera olika grenar att välja mellan
  • Genuin och inspirerande Fäbomiljö
  • Perfekt att kombinera med lunch eller middag.
  • Styrka är inte viktigast i någon av grenarna – alla kan vara med

Mitt i Prick kan genomföras både sommar och vinter här i Sälen. Vi har även en mobil 5-kamps bana för dem som vill befinna sig på en annan plats är Lindvallens Fäbod.

Pris:

395 kronor per person (exkl. moms)

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.


Gå till toppen ↑
  • Karta