Trots COVID-19 situationen händer det just nu mycket i Explore Sälen! Vi har precis investerat i en ny applikation som möjliggör lansering av flertalet nya aktiviteter, vi är i startgroparna av ett nytt spännande samarbete, omorganisation i företaget och en uppryckning av hemsidan.

Vi vill börja med att informera om att Explore Sälen tyvärr inte kommer att hyra ut SUPar under 2020, utan hänvisar till andra aktörer i Sälen, exempelvis Kläppen.

Under senare delen av maj har ni sett inlägg på vår instagram och facebook där vi har testat ett par nya aktiviteter som vi inom kort kommer att lansera. Vi har redan lanserat två nya aktiviteter som genomförs med vår nya applikation – Flaggjakten och Creative Challenge. Flaggjakten är en svettig men extremt rolig tävling som tar cirka en timme att genomföra. Detta är den perfekta aktiviteten för skolklassen, kompisgänget eller konferensen som vill ha en rolig och fartfylld aktivitet med moment som tävling, strategi och puls.

Fortsätt att håll utkik på hemsidan, Facebook och Instagram, för snart kan vi förhoppningsvis presentera vårt nya samarbete vilket möjliggör att vi kan erbjuda Sälens besökare ännu fler roliga aktiviteter. Stay tuned!

Vi kan också hinta om att det sker en större omorganisation i Explore Sälen. Även detta kommer det mer information om inom kort.

Avslutningsvis så jobbar vi på att förbättra och uppdatera vår hemsida. Vi vill göra informationen tydligare, men framför allt så att informationen som ligger ute är relevant och up-to-date.

Ska ni upp till Sälen och funderar på vad ni ska göra? Hör av er till oss så kommer vi på en aktivitet som passar just er!

/senast uppdaterad av Kristoffer 2020-06-25