Vi älskar äventyr!

Hundspannsturer

Följ med ut på en hundspannstur om du vill uppleva vildmarken på riktigt.

Pris från 490kr per person


Du sitter bekvämt i ett renskinn bakom ett spann med upp till 13 hundar vars tassar är det enda som bryter tystnaden. Snötunga granar, stora vidder och solen som skiner i ansiktet. Att uppleva Sälens vildmark med hundspann är en exklusiv upplevelse utöver det vanliga.

Vi börjar med en presentation av hundarna, och vill du får du hjälpa till att sela upp hundarna och göra i ordning spannet innan avfärd. Hundarna lever som familjehundar och är därför vana med både barn och vuxna. Det finns flera turer att välja mellan med allt från 45 minuter till flera dagar. Under turerna finns givetvis möjlighet att stanna till för att njuta av omgivningarna, kela med hundarna och sträcka på benen. Under de längre turerna ingår alltid fika eller lunch.

När vi är tillbaka vid startplatsen igen får hundarna en stunds vila, sedan får man hjälpa till att sätta hundarna i sina burar igen om man vill. Detta brukar uppskattas extra mycket av barnen som oftast hittar en favorit som de vill hjälpa lite extra. Hundarna brukar tacka med en puss eller två!

  • en unik upplevelse för dig och dem du vill dela den med, endast du/ni som bokar följer med på turen
  • hundarna är familjehundar som är vana vid barn och vuxna
  • det finns flera olika turer att välja mellan

Plats:

Plats för att åka hundspann görs upp vid bokning.

Pris:

Pris från 490kr/person

Bokning sker via Sälen hund&aktivitet


Back to Top ↑