Vi älskar äventyr!

alpinbowling

Crazy Wintergames – Sälens roligaste konferensaktivitet!

En konferensaktivitet i Sälen som passar alla hittar ni i vår upplevelse Crazy Wintergames.


Här finns grenar såsom alpin bowling och alpin curling där deltagarna själva är bowling- eller curlingklot och resten av lagmedlemmarna skjuter på eller sopar banan. Exempel på andra grenar som kan ingå är snöskostafett, snowsurfing, zibob challange. Crazy Wintergames kan genomföras på många olika platser runt omkring i Sälen, men vi rekommenderar att den genomföra vid vår Crazy Wintergames Arena vilken ligger i Stöten.

  • Fartfylld aktivitet som passar alla
  • Mycket skratt utlovas!
  • Passar för stora grupper

Sälens roligaste konferensaktivitet. Plocka fram barnasinnet och krydda med lite tävlingsmoment, så har du Sälen Crazy Wintergames. Detta är en perfekt aktivitet för grupper som inte är helt homogena i sin sammansättning men ändå vill göra något roligt och annorlunda på konferensen. Crazy Wintergames passar såväl gammal som ung, adrenalinfreak eller den lugna strategikern då de flesta grenarna kräver olika roller. Några i laget måste putta på och någon måste vara “bowlingklotet”…  Vi anpassar oss efter grupp och ni väljer själva var betoningen skall ligga på skalan mellan nöje och tävling. Det är ofta det enkla som är det roliga och det har vi tagit fasta på. Hos oss kan alla helt enkelt vara med och ha skoj i snön!

Tävlingen kan köras som tre- eller femkamp.

Prisexempel:

5-kamp för 10 personer 9000kr (exkl. moms)

 

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.


Gå till toppen ↑
  • Karta