Vi älskar äventyr!

alpinbowling

Crazy Wintergames

En aktivitet i Sälen som passar alla hittar ni i vår upplevelse Crazy Wintergames.


Här finns grenar såsom alpin bowling och alpin curling där deltagarna själva är bowling- eller curlingklot och resten av lagmedlemmarna skjuter på eller sopar banan. Exempel på andra grenar som kan ingå är snöskostafett, snowsurfing, zibob challange. Crazy Wintergames kan genomföras på många olika platser runt omkring i Sälen.

 • Fartfylld aktivitet som passar alla
 • Mycket skratt utlovas!
 • Passar för stora grupper

Plocka fram barnasinnet och krydda med lite tävlingsmoment, så har du Sälen Crazy Wintergames. Detta är en perfekt aktivitet för grupper som inte är helt homogena i sin sammansättning men ändå vill göra något roligt och annorlunda. Crazy Wintergames passar såväl gammal som ung, adrenalinfreak eller den lugna strategikern då de flesta grenarna kräver olika roller. Några i laget måste putta på och någon måste vara “bowlingklotet”…  Vi anpassar oss efter grupp och ni väljer själva var betoningen skall ligga på skalan mellan nöje och tävling. Det är ofta det enkla som är det roliga och det har vi tagit fasta på. Hos oss kan alla helt enkelt vara med och ha skoj i snön!

Tävlingen kan köras som tre- eller femkamp.


Gå till toppen ↑
 • Aktivitetsinformation

  Pris

  750 kr/person inklusive moms.

   

  Rekommenderat deltagarantal

  Från 8 personer

   

  Plats

  Aktiviteten utförs i en av Lindvallens backar. Det är precis bredvid Ylvas Våffelstuga och Kajan-liften.

   

   

  Öppettider

  Denna aktivitet kan utföras när som helst. Då backen måste stängas av för att utföra denna aktivitet, vänligen kontakta oss för att boka.

   

  Tidsåtgång

  Cirka 2 timmar

   

  Övriga önskemål

  Vi hjälper gärna till med andra arrangemang, som exempelvis lunch, boende eller bokning av andra aktiviteter. Tveka inte att kontakta oss oavsett önskemål.