Vi älskar äventyr!

Älgsafari i Sälen

Publicerad den april 26th, 2017

0

Älgsafari i Sälenfjällen

Följ med på en spännande älgsafari med vår “spaningsbuss” och få chansen att se skogens konung i sin naturliga miljö.

Vid skymning vaknar skogen till liv och de vilda djuren börjar röra på sig. Älgen reser sig då från dagens viloplats för att leta föda på öppna marker och vi tar då tillfället i akt att bege oss ut på en spaningsrunda på avlägsna skogsvägar i Sälenfjällen för att få en chans att se detta majestätiska djur. För att älgen inte ska tro att vi är ett hot för dem tar vi en minibuss till hjälp och med den kan vi lugnt ta oss fram till älgarnas favorittillhåll och beskåda naturen och dess invånare. Innan och under färden berättar vår guide mer om älgen och delar med sig av spännande historier från skogen samt att vi på vissa utvalda platser stänger av bussen, smyger ut för att komma åt vissa områden som inte är tillgängliga från bussen.

Vi möts utanför Experium för att tillsammans transportera oss till grillplatsen där vi börjar runt den öppna elden med att grilla älgkorv och pinnbröd och en bit choklad och kokkaffe, innan vi åker ut och spanar efter älg. Vi avslutar tillbaka på Experium.

 • Se vilda älgar i sin naturliga miljö
 • Vandra i skogen med kunnig guide
 • Ät kvällsmat utomhus tillagad över öppen eld
 • Chans att se andra djur såsom skogshare, rådjur, orre, räv och björn


Kommentering stängd

Gå till toppen ↑
 • Offert
 • Pris & upplägg

  Pris

  Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med er. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

   

  Rekommenderat deltagarantal

  Från 4 personer